Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Párizs éjjel


2019. június 23. 21:00

Recirquel: Párizs Éjjel Az Óbudai Nyár programsorozatának keretében az újcirkusz műfajának több nemzetközi díjjal elismert társulata a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével, bájával és tiltott vágyaival megbolondítva/felejthetetlenné téve az előadást.

Mondén hangvételével a társadalom margóján élő prostituáltak, lecsúszottak és titkos szeretők csalóka életképeit állítja színpadra. A Müpa és a társulat közös produkciója a világhírű fotóművész, Brassaï jellegzetes világából merít inspirációt. Lenyűgöző artisták, táncosok és zenészek keltik életre a korszak dekadens és fülledt erotikájú világát, felidézve a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét.

Író, rendező, koreográfus: Vági Bence

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadáson nincsenek számozott helyek, az adott szektorba megvásárolt jegyükkel érkezési sorrendben tudják a helyeket elfoglalni.

Esőnap: 06. 24. hétfő 21.00